Rüyada birinin elini tutmak

Rüyada birinin elini tutmak elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, mal varlığını ve parasını çoğaltacağına, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok hayır duası alacağına, çok büyük başarı kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin elini tutmak gördüyseniz:

  • Yerine getirmeniz gereken işlerde, size yardımcı olması gereken kişilerin sorumluluklarının farkında olmaması sıkıntı yaratabilir.

Rüyada yılanı elle tutmak yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve evlat sahibi olunacağına, karın artacağına rivayet eder.

Rüyada tanımadığın bir kızın elini tutmak dünya mallarının çoğalacağına, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada birini elini tutmak onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş annenin elini tutmak çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evli kadının elini tutmak rahatının ve keyfinin yerinde olacağına, tüm isteklerine kavuşacağına yorulur.

Rüyada elinde çiçek tutmak sorunların bir bir çözüme kavuşacağına, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine rivayet eder.

Rüyada hoşlandığın birinin elini tutmak başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına delalettir.

Rüyada annesinin elini tutmak bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ekmek kapılarının kapanacağına, gelirin tükeneceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments