Rüyada elinde cüz görmek

Rüyada elinde cüz görmek başarılı çalışmalara ortak olunacağına, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine delalettir.

Rüyada elinde cüz gördüyseniz:

  • Bazı konuları zorlamamanızda fayda var.

Rüyada elinde cüz görmek sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine, bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elif cüzü okumak bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine rivayet eder.

Rüyada elif cüz görmek sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına rivayet eder.

Rüyada cüz almak ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, mal ve rızkın çoğalmasına delalet etmektedir.

Rüyada cüz okuduğunu görmek küslerin ve kırgınların barışacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine yorulur.

Rüyada cüz dağıtmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada cüz okumak deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına, geçim derdinden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada elif cüzü görmek ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine, ummadığı yerden rızka nail olmaya alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments