Rüyada eli tutulmak

Rüyada eli tutulmak mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, işinde büyük başarılar alacağına, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, hacetinizin giderilmesine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına tabir olunur.

Rüyada eli tutulmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilere yapmış ya da yapmak üzere oldukları hataları gösterme eğiliminde olablirsiniz.

Rüyada eli tutulmak yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, güç alacağına, bu sayede kötü halden iyi hale geçeceğine işaret eder.

Rüyada elinin tutulduğunu görmek yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına yorulmaktadır.

Rüyada güneşin tutulduğunu görmek iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada güneş tutulduğunu görmek iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, para yatıracağına ve zarar edeceğine tabir olunur.

Rüyada zorla tutulmak rüya sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına, hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına delalet eder.

Rüyada evde zorla tutulmak sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, ömrünüz boyunca elinizi attığınız her işte çok başarılı ve çok mutlu olacağınıza, allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ay tutulduğunu görmek kısmetin kapanacağına, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çenesinin tutulduğunu görmek sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments