Rüyada eli ısırmak

Rüyada eli ısırmak yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine, önünün açık olacağına, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, yarasını saracağına, kazancının günbegün artacağına, hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eli ısırmak gördüyseniz:

  • Gayretlerinizi takdir eden kişiler tekliflerinize açık olabilir.

Rüyada ölünün elini ısırmak evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına delalet eder.

Rüyada el ısırmak yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada karıncanın elini ısırdığını görmek onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına inanılır.

Rüyada kaplumbağanın elini ısırdığını görmek içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, çok başarılı işlere girileceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının elini ısırmak sorunlarını unutacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada atın elini ısırdığını görmek bazı zevklerinden geri kalacağına, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada böceğin elini ısırdığını görmek yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, azalacağına tabir olunur.

Rüyada ineğin elini ısırdığını görmek işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments