Rüyada elel tutuşmak

Rüyada elel tutuşmak hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına, pek çok kişiye yanında iş vereceğine, önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine, yarar getireceğine, aylık gelirinin artacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada elel tutuşmak gördüyseniz:

  • Yerine getirmesi zor çok fazla anlaşma, iş ya da plan sizi bekliyor olabilir.

Rüyada bir erkekler el ele tutuşmak rütbesinin artacağına, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkek arkadaşla el ele tutuşmak kara bulutların ve melanetin dağılacağına, aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada tanıdık biriyle el ele tutuşmak muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına, aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyle el ele tutuşmak uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada kuzenle el ele tutuşmak mal varlığının neredeyse eriyeceğine, hayatın yoluna gireceğine rivayet eder.

Rüyada düşmanla el ele tutuşmak hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, müjdeli bir haber alarak sevineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tanımadığı biriyle el ele tutuşmak hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada biriyle el ele tutuşmak işinde terfi alacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments