Rüyada annenin ağlamasını duymak

Rüyada annenin ağlamasını duymak kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, geleceğe daha umut dolu bakacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada annenin ağlamasını duymak gördüyseniz:

  • Tartışmalara girmemek veya tartışmaların büyümesine neden olmamak için gayret göstermeniz gerekebilir.

Rüyada annenin ağlamasını duymak isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, mal ve mülk sahibi olacağına delalettir.

Rüyada bebek ağlaması duymak başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına ve hastalıkların kişiyi yataklara düşürecek kadar ağır bir şekilde seyredeceğine işaret eder.

Rüyada ağlayan birinin sesini duymak eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına, borçlarını bitireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağlayan bebek duymak karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına, rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya işarettir.

Rüyada ağlayan bebek sesi duymak resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, sahip olacağı malın faazlalığına delalettir.

Rüyada ağlama sesleri duymak sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, içine fesat düşeceğine işarettir.

Rüyada ağlayan birini duymak iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına, kendine olan güvenini yitireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bebeğin ağlamasını duymak sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments