Rüyada elektrik prizinin yandığını görmek

Rüyada elektrik prizinin yandığını görmek elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, emeklerinin karşılığını alacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada elektrik prizinin yandığını gördüyseniz:

  • Bozuk yiyecek maddelerine dikkat edin.

Rüyada elektrik prizinin yandığını görmek işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada elektrik prizi görmek sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına delalet eder.

Rüyada priz yandığını görmek hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, işsiz ve aşsız kalmayacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada prizin yandığını görmek kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına, yoğun stres altında kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada prize fiş takmak hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, huzursuz olacağına inanılır.

Rüyada fişi prize takmak sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yanmış priz görmek resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada üçlü priz görmek maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına, bir sebeple rüyalarının da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments