Rüyada elektrik kablosunun yandığını görmek

Rüyada elektrik kablosunun yandığını görmek prestij sahibi olunacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, giriştiği bütün işlerde sorunlarla karşılaşacağına, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada elektrik kablosunun yandığını gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizden bahsetmeden önce yol planınızı netleştirmeniz gerekiyor.

Rüyada elektrik kablosunun yandığını görmek daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada elektrik kablosunu kesmek söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine tabir olunur.

Rüyada elektrik kablosu bağlamak küçük ise kazancınızın daha az olacağına, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elektrik kablosu görmek makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kabloların yandığını görmek işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına delalet eder.

Rüyada kablo teli görmek dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan rüya sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine, keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kablo bağlamak unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına, ölmüş büyüğünün cennette olduğuna alamet eder.

Rüyada kopuk kablo görmek yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, ele geçen paranın daha da artacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments