Rüyada elbise dolabı almak

Rüyada elbise dolabı almak hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, yeni denemelerde bulunacağına, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada elbise dolabı almak gördüyseniz:

  • Resmi kuruluşlarla ya da otorite konumundaki kişilerle sorunlar yaşayabilirsiniz veya seyahatler sırasında aksilikler yaşanabilir.

Rüyada içi dolu elbise dolabı görmek kötü konuşan, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, herkesten ileriye gideceğine tabir olunur.

Rüyada dolap dolusu elbise görmek kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine, maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz elbise dolabı görmek işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine, bu sayede iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada elbise dolabı düzeltmek tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, iyi konumlara geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir dolap elbise görmek çok mutsuz olacağına, belirsiz durumların sona erip kişinin hedeflerine daha temiz ve net bir yoldan ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada elbise dolabı görmek kızına daima sahip çıkacağına, onlarla birlikte hareket edeceğine delalet eder.

Rüyada elbise dolabı düzenlemek canın derdine düşeceğine, sosyal hayatında da mutlu olacağına delalettir.

Rüyada dolaba elbise asmak mutlu bir aile hayatına sahip olacağına, duyduğu üzüntülerin son bulacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments