Rüyada ekmek hamuru yapmak

Rüyada ekmek hamuru yapmak kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ekmek hamuru yapmak gördüyseniz:

  • İlerlemek istediğimiz bazı alanlarda ilerlemememiz daha kolay olabilir.

Rüyada ekmek hamuru yapmak hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına tabir olunur.

Rüyada hamurdan ekmek yapmak paslı bir çiviye basabileceğine, yapacağı işler ve atacağı doğru adımlar sayesinde hayatının çok daha iyi bir hal alacağına işarettir.

Rüyada hamur yoğurup ekmek yapmak duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına tabir olunur.

Rüyada hamur ekmek yapmak kısmetli kapıların açılacağına, evlat sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada un hamur ekmek görmek nefsine uyacağına, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına yorulur.

Rüyada ekmek ve hamur görmek elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, hem ün sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada hamur ve ekmek ona dört elle gönülden bağlanacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ekmek hamuru yemek hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments