Rüyada ekmeğe bal sürmek

Rüyada ekmeğe bal sürmek makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, çok zor şeylerle karşılaşacağına, işinde istediği başarıyı elde edeceğine, manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına, kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına işarettir.

Rüyada ekmeğe bal sürmek gördüyseniz:

  • Sizi rahatsız eden kişilerin talepleri sıkıcı olabilir.

Rüyada ekmeğe yağ ve bal sürmek çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada ekmeğe bal sürmek kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına delalet eder.

Rüyada ekmeğe yağ bal sürmek zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına delalet eder.

Rüyada ağza bal sürmek çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, kişinin esenlik bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağzına bal sürmek yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına inanılır.

Rüyada vucuduna bal sürmek birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına alamet eder.

Rüyada yüzüne bal sürmek işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına tabir olunur.

Rüyada ayağına bal sürmek bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments