Rüyada eczane görmek

Rüyada eczane görmek bekarlar için güzel bir evliliğe, tecrübelerini aktaracağına, hak yolunda bir yaşam süreceğine, işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine delalettir.

Rüyada eczane gördüyseniz:

  • Kontrolü zor konularda belli varsayımlarda bulunarak hareket etmek doğru olmayabilir.

Rüyada eczaneden ilaç satın almak musibetlerin ve kötülüklerin aileden uzak tutulacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada eczaneden gebelik testi almak borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada eczane görmek alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada eczane sahibi olmak maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına delalettir.

Rüyada boş eczane görmek daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, neşesini kaçıracağına işaret etmektedir.

Rüyada eczanede çalıştığını görmek çok iyi işler gerçekleştireceğine, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına işaret eder.

Rüyada eczane aramak hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, kazancının ve zenginliğinin artacağına yorulur.

Rüyada eczaneden hap almak gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments