Rüyada duvarı boyalı görmek

Rüyada duvarı boyalı görmek azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine delalet eder.

Rüyada duvarı boyalı gördüyseniz:

  • İş ilişkilerinizde aşırı derecede bencil davranmaktasınız.

Rüyada duvarın pembeye boyandığını görmek kötü ve zor günler yaşanacağına, içinde bulunduğu bu durumdan kurtulmak için çözüm yolu arasa da bulamayacağına işarettir.

Rüyada yeşil boyalı duvar görmek rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, şansının da açık olacağına alamet eder.

Rüyada kırmızı duvar boyası görmek ruhuna hayrat yapılacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine alamet eder.

Rüyada beyaz boyalı duvar görmek yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine işarettir.

Rüyada beyaz duvar boyası görmek huzurunun artacağına, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine delalettir.

Rüyada duvar boyası almak alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine, kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına işaret eder.

Rüyada duvarı boyalı görmek eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, yönetici olacağına işaret etmektedir.

Rüyada boyalı duvar görmek maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, hiç beklenmedik şeyler yapacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments