Rüyada duvarda tırmanmak

Rüyada duvarda tırmanmak hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına inanılır.

Rüyada duvarda tırmanmak gördüyseniz:

  • Eskisi kadar faydalı veya verimli olmayan ilişkileri, işleri ya da planları bir kenara bırakıp, yeni bağlantılar, birliktelikler, iş birlikleri veya yapılanmalar içerisine girmek isteyebilirsiniz.

Rüyada dik duvara tırmanmak iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza işaret etmektedir.

Rüyada yüksek duvara tırmanmak zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine işarettir.

Rüyada duvar tırmanmak sorunlu başlayan bir işin yine sorunlu devam edeceğine ve parasal olarak büyük bir zarara yol açacağına, büyük çabalar sonucu açılan kapıların teker teker kapanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yüksek bir duvara tırmanmak düşmanlarının güçleneceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına delalet eder.

Rüyada duvardan tırmanmak her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cami duvarına tırmanmak birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına alamet eder.

Rüyada duvara tırmanmak yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına, hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına alamet eder.

Rüyada evin duvarına tırmanmak tüm dileklerin tutacağına, ruhsal olarak etkileneceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments