Rüyada duvarda asılı kalmak

Rüyada duvarda asılı kalmak kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine, sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, büyük bir zenginlik kazanılacağına, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada duvarda asılı kalmak gördüyseniz:

  • Maddi konularla ilgili şikayetleriniz olmasına rağmen, harcamalarınızı kısmıyorsanız, bütçe planlaması yapmıyorsanız veya sadece konuşup pratiğe dökemiyorsanız eleştirilere hazır olun.

Rüyada duvarda asılı kalmak aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına rivayet eder.

Rüyada duvara asılı halı görmek çok yorulacağına, kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine delalet eder.

Rüyada duvarda asılı gelinlik görmek sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına, bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada duvarda asılı fotoğraf görmek yalan söylemeyeceğine, isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına delalettir.

Rüyada duvarda asılı kuranı kerim görmek umutsuzluğa düşeceğine ve mutsuz olacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına delalet eder.

Rüyada duvara asılı fotoğraf görmek hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine rivayet eder.

Rüyada duvarda asılı kuran görmek hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada duvarda asılı halı görmek bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments