Rüyada duvara asmak

Rüyada duvara asmak geçim sıkıntısının biteceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine, geçim derdinin, hastalığının, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, ailesi içinde büyük tartışmalar yaşanacağına, dara düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada duvara asmak gördüyseniz:

  • Doğru zamanda doğru yerdesiniz.

Rüyada duvara halı asmak korkulan bir durumla karşılaşılacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada duvara bir şey asmak resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine inanılır.

Rüyada duvara kuran asmak çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına delalet eder.

Rüyada duvara bayrak asmak karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada duvara tablo asmak bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına yorulur.

Rüyada duvara saat asmak hayır işleri yapacağına, toplum içindeki yerin değerleneceğine alamet eder.

Rüyada duvara ayna asmak fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına alamet eder.

Rüyada duvara bişey asmak epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına, üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments