Rüyada duvar yıkmak

Rüyada duvar yıkmak maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kişinin aradığı şifaya kavuşacağına, hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına işaret eder.

Rüyada duvar yıkmak gördüyseniz:

  • Kendinizi tanımakta güçlük çekeceksiniz.

Rüyada taş duvar yıkmak aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine işarettir.

Rüyada duvarları yıkmak yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına yorulmaktadır.

Rüyada duvar yıkmak üzücü haberler alacağına, bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada duvarı yıkmak işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına, hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin duvarını yıkmak eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına yorulur.

Rüyada bahçe duvarı yıkmak sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına işaret eder.

Rüyada ev duvarını yıkmak rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine tabir olunur.

Rüyada balyozla duvar yıkmak kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek, iş hayatında iniş yaşanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments