Rüyada duvarları yıkmak

Rüyada duvarları yıkmak işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, şansın yüzüne güleceğine, daha fazla zenginlik elde etmek için de hak olmayan kararları uygulayacağına, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, borçlarının kalmayacağına, aile hayatına adım atılacağına inanılır.

Rüyada duvarları yıkmak gördüyseniz:

  • İşinizi ilgilendiren yenilikler söz konusu olabilir.

Rüyada evin duvarlarını yıkmak etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına, eline geçen kazancın bereketsiz olacağına yorulur.

Rüyada duvarları yıkmak gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin duvarını yıkmak hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına alamet eder.

Rüyada evinin duvarını yıkmak bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına inanılır.

Rüyada ev duvarı yıkmak art niyetli kimselere rastlayacağına, sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada duvarı yıkmak bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına, yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada bahçe duvarı yıkmak ele geçen kazancın artacağına, dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada ev duvarını yıkmak mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına, disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments