Rüyada annemi koklamak

Rüyada annemi koklamak yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına, çok doğru bir yol tutulacağına, çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına, umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına, rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine delalet eder.

Rüyada annemi koklamak gördüyseniz:

  • Arkanızdan bazı kişiler düşmanca tutumlara girilebilir.

Rüyada annemi koklamak iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine işarettir.

Rüyada lavanta koklamak elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin saçını koklamak kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada gülü koklamak endişelerin kısa süre içinde sona ereceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, geleceğine delalettir.

Rüyada buhur koklamak yatırımların heba olacağına, rızkın artacağına delalettir.

Rüyada öpüp koklamak sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, hasta ise iyileşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sarımsak koklamak zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin saçını kokladığını görmek sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments