Rüyada duvaksız gelinlik görmek

Rüyada duvaksız gelinlik görmek kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine, birikim yapacağına, zorlukların geride kalacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına, girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına delalettir.

Rüyada duvaksız gelinlik gördüyseniz:

  • Bazı kişiler yorumlarınızı hafife alabilirler.

Rüyada duvaksız gelinlik görmek sorunlarının da son bulacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzun duvaklı gelinlik görmek büyük mutluluk duyulacağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına işaret eder.

Rüyada gelinlik ve duvak görmek ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, maddi zararlara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada gelinlik ve kırmızı duvak görmek kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, insanlar arasında barışın sağlanacağına işaret eder.

Rüyada siyah gelinlik beyaz duvak giymek aradığı aşkı bulacağına, icat yapacağına delalettir.

Rüyada gelinlik giyip duvak takmak yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına işaret eder.

Rüyada gelinlik duvağı takmak elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada gelinlik giymek ve duvak takmak yeni duygular tadacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments