Rüyada dut ağacının dalını kesmek

Rüyada dut ağacının dalını kesmek kazancın günden güne daha da artacağına, ekmeğine leke süreceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına, attığı her adımda çok zarar edeceğine, çok başarılı olup çok büyük miktarda para kazanacağına, dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine rivayet eder.

Rüyada dut ağacının dalını kesmek gördüyseniz:

  • Belli başlı düzenlemeler veya planlar nedeniyle hoşnut olmayabilirsiniz.

Rüyada dut ağacının dalını kesmek gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına alamet etmektedir.

Rüyada dut ağacını kesmek dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine delalettir.

Rüyada ağaç dalını kesmek neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kurumuş ağaç dalı kesmek bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağaç dallarını kesmek el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok güzel gelişmeler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada ağacın dalını kesmek kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine, şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, ters giden işlerin de düzeleceğine inanılır.

Rüyada kuru ağaç dalı kesmek hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine rivayet eder.

Rüyada ceviz ağacının dalını kesmek karşısına kötü kişilerin çıkacağına, kötülüklerden uzak olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments