Rüyada dut ağacına tırmanmak

Rüyada dut ağacına tırmanmak büyük bir tatsızlık yaşanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına ve geçirdiği zor günlerin tamamen biteceğine, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine rivayet eder.

Rüyada dut ağacına tırmanmak gördüyseniz:

  • Aşk lişkilerinize fazla zaman ayıramayacaksınız.

Rüyada dut ağacına tırmanmak uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada ağaçtan dut yemek kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin her zaman yardımlarını alacağına işaret etmektedir.

Rüyada dut ağacı ekmek işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, büyük bir sorun oluşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağaçta dut görmek birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, lüksüne de lüks katacağına delalet etmektedir.

Rüyada dut ağacı dikmek bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin içinde dut ağacı görmek rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, huzur kaçıran olayların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada dut ağacı altında oturmak verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada dut ağacını görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments