Rüyada düşüp bayılmak

Rüyada düşüp bayılmak günahkar olacağı işlere gireceğine, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, sağlığa önem verilmemesi, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına işarettir.

Rüyada düşüp bayılmak gördüyseniz:

  • Bardağın dolu tarafına odaklanmalısınız.

Rüyada düşüp bayılmak bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine, büyük başarıya ulaşılacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşın bayıldığını görmek kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına, yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine tabir olunur.

Rüyada kızının bayıldığını görmek ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına yorulur.

Rüyada babanın bayıldığını görmek elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada heyecandan bayılmak büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine rivayet eder.

Rüyada imam bayıldı yemeği görmek huzurlu günler geçirileceğine, sorunların yakında çözüme kavuşacağına delalet eder.

Rüyada bir kişinin bayıldığını görmek istediği herşeye ulaşabileceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada ağlamak bayılmak elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments