Rüyada düşmanıyla sarılmak

Rüyada düşmanıyla sarılmak sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine, çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, ona yardımcı olacağına, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada düşmanıyla sarılmak gördüyseniz:

  • Kadınsanız, karşı cins ilişkilerinde tereddütlerinizi bir kenara bırakıp, sizin harakete geçmeniz gerekiyor.

Rüyada düşmanınla sarılmak inancının zayıflayacağına, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada düşmanına sarılıp ağlamak mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına işarettir.

Rüyada düşmanına sarılmak işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada düşmana sarılmak uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına tabir olunur.

Rüyada düşmanıyla sarılmak kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, birçok kişinin yardımına koşulacağına alamet eder.

Rüyada düşmanının dost olduğunu görmek ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada düşmanla tokalaşmak yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada düşmandan kaçıp kurtulmak atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments