Rüyada düşmanını kovmak

Rüyada düşmanını kovmak güç kaybedeceğine, iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına, zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına, yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına inanılır.

Rüyada düşmanını kovmak gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızdan vazgeçmek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada düşmanı kovmak ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine, kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada düşman kovmak sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına, müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düşmanını kovmak istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına yorulur.

Rüyada fareyi kovmak aslında çok mütevazı hayalleri olmasına rağmen kendisine mucize gibi gelecek olumlu gelişmeler yaşayacağına, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine yorulur.

Rüyada eve giren kediyi kovmak zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada misafir kovmak sorunlu bir durumla karşılaşacağına, hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada cinleri kovmak hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kedileri evden kovmak verimli işlere gireceğine, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments