Rüyada düşmana esir olmak

Rüyada düşmana esir olmak bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, elinin darlıktan, bedeninin hastalıktan, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına, karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına rivayet eder.

Rüyada düşmana esir olmak gördüyseniz:

  • En azından fiziksel olarak belli bir gevşekliğe ulaşmalısınız.

Rüyada düşmana esir olmak dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, gönlünce bir hayata kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada düşman tarafından esir alınmak yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada düşmana esir düşmek tatsızlık olacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine rivayet eder.

Rüyada düşman askerine esir düşmek ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına ve sevdiği kişilere iyi bir hayat temin edeceğine, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada düşmanı esir almak toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, üzüntülerin biteceğine delalettir.

Rüyada esir asker görmek büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine, insanları sakinleştireceğine inanılır.

Rüyada askerde esir düşmek musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada esir tutulduğunu görmek şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments