Rüyada düşman saldırısına uğramak

Rüyada düşman saldırısına uğramak beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına, allah’tan istediği her şeye kavuşacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışacağına, rahatının yerine geleceğine, seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine inanılır.

Rüyada düşman saldırısına uğramak gördüyseniz:

  • Sakinliğinizi koruyarak kontrolü ele almalısınız.

Rüyada düşman saldırısına uğramak barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, insanların birbirine kenetleneceğine, çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada baykuş saldırısına uğramak mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine, hataların telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada birinin saldırısına uğramak rüya sahibinin zahmetli, çileli ve zorlu günler yaşayacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine yorulur.

Rüyada kaplan saldırısına uğramak tecrübelerini aktaracağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada yılanın saldırısına uğramak hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kılıçla saldırıya uğramak verilen  sözlerin tutulacağına, başına bazı musibetlerin geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının saldırıya uğradığını görmek sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada köpeklerin saldırısına uğramak üzerinde durmaya bile değmeyeceğine, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments