Rüyada dükkanda olmak

Rüyada dükkanda olmak kişinin hayatından yana hayır bulacağına, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, kişinin rüya gibi bir hayat yaşayacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına, kazancını artıracağına, allah yolunda ilerleyeceğine, fedakârlıklar yapacağına delalettir.

Rüyada dükkanda olmak gördüyseniz:

  • Gelirlerinizi veya maddi durumunuzu ilgilendiren herhangi bir konuda etkisi olabilecek kişileri etkilemek istiyorsanız daha gayretli olmanız gerekiyor.

Rüyada antikacı dükkanı görmek sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, yeni işler peşinde koşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tesbih dükkanı görmek bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına, bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına yorulmaktadır.

Rüyada çamaşır dükkanı görmek alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına işaret eder.

Rüyada gümüş dükkanı görmek iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada berber dükkanı açmak çok mutlu edeceğine, allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tuhafiye dükkanı görmek kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına rivayet eder.

Rüyada dükkanının yandığını görmek ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına, islam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine işarettir.

Rüyada takı dükkanına girmek kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına, zevke aşırı düşkünlük gösteren rüya sahibinin maddi sorunlarının da büyüyerek borç almak zorunda kalacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments