Rüyada dükkan soymak

Rüyada dükkan soymak çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına, rüya sahibinin kazancının artacağına, psikolojinizi düzeltecek gelişmelere, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, sorunların birdenbire daha da artacağına, büyük sorunların çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada dükkan soymak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız, aileniz veya sosyal herhangi bir grupla bir araya gelmenizi sağlayacak planlar yapabilirsiniz.

Rüyada dükkan soymak rüya sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine alamet eder.

Rüyada soğan soyduğunu görmek ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, küçük işlere sermaye harcamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada domuz soymak kendisini bir sorunlar yumağı içinde bulabileceğine, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılanın derisini soymak onlarla ayrı düşeceğine, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada nar soymak rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına tabir olunur.

Rüyada çürük elma soymak rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine, kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına alamet etmektedir.

Rüyada patatesi soymak girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine tabir olunur.

Rüyada armut soyduğunu görmek büyük atılımlarda bulunacağına, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments