Rüyada dükkan almak

Rüyada dükkan almak çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına, yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, alkış alacağına, daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, gelirinden yana memnun olacağına, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine delalet eder.

Rüyada dükkan almak gördüyseniz:

  • Bazı kişileri yakından tanıma fırsatı bulabilirsiniz veya eğlenceli zaman geçirebilirsiniz.

Rüyada dükkanlar görmek sorunların aşılacağına, verilen sözlerin kısa süre içinde yerine getirileceğine, kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına alamet eder.

Rüyada dükkana mal almak eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına alamet etmektedir.

Rüyada dükkan yıkamak sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada iç çamaşırı dükkanı görmek bolluk ve bereket geçireceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına yorulur.

Rüyada küçük dükkan görmek eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine işarettir.

Rüyada dükkan taşımak daha çok iş yapacağına, bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kuyumcu dükkanı açmak sorunların teker teker aşılacağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına delalettir.

Rüyada çiçek dükkanı görmek eline yüklü miktarda para geçeceğine ve mal ve mülk sahibi olarak hiç olmadığı kadar rahat bir hayata kavuşacağına, çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments