Rüyada anne ve babayla hacca gitmek

Rüyada anne ve babayla hacca gitmek üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine, mal sahibi olacağına, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada anne ve babayla hacca gitmek gördüyseniz:

  • Anlamadığınız konularda daha fazla bilgiye sahip ya da aklı farklı çalışan kişilerden fikir alabilirsiniz.

Rüyada anne ve babayla hacca gitmek işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına, büyük tartışmalara gireceğine işarettir.

Rüyada babasıyla hacca gitmek maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada babayla hacca gitmek maddi yükümlülüklerinin artacağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Rüyada anne babayı hacda görmek malının artmasını sağlayacağına, onunla güzel ve unutulmaz günler geçirme şansına ve mutluluğuna nail olacağına alamet etmektedir.

Rüyada anne babanın hacdan geldiğini görmek çok zor günler yaşayacağına, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anne babasının hacca gittiğini görmek işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, ticarette şansının yaver gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada anne babasını hacca göndermek elde bulunan imkânların artacağına, herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada anne babayı hacca giderken görmek tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments