Rüyada dört tane altın bilezik takmak

Rüyada dört tane altın bilezik takmak sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, eline çok büyük kazanç geçeceğine, yüklü miktarda kazanç getireceğine, müjdeli olaylar yaşayacağına, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, rahatın ve konforun yerine geleceğine, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada dört tane altın bilezik takmak gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınız ya da yapılan eleştiriler önemli hale gelebilir.

Rüyada üç tane altın bilezik takmak girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına işaret eder.

Rüyada dört tane altın bilezik takmak ticaret adamı (kadını) olacağına, çok büyük bir rahata ereceğine delalettir.

Rüyada iki tane altın bilezik takmak yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada iki tane bilezik takmak üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına işarettir.

Rüyada üç tane altın bilezik görmek inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına yorulur.

Rüyada iki tane altın bilezik görmek bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına işarettir.

Rüyada dört tane altın bilezik görmek aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına işarettir.

Rüyada iki tane altın yüzük takmak kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments