Rüyada dondurulmuş meyve görmek

Rüyada dondurulmuş meyve görmek kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, eksik olan yanının tamamlayacağına, sıkıntılarını atacağına, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına, rahat edeceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine rivayet eder.

Rüyada dondurulmuş meyve gördüyseniz:

  • Sosyalleşmenize yardımı dokunabilecek kişilerle bir araya gelebilirsiniz.

Rüyada dondurulmuş meyve görmek devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, mal ve rızkın çoğalmasına rivayet eder.

Rüyada dondurulmuş balık görmek hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına yorulur.

Rüyada dondurulmuş hayvan görmek mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına, mutlu olmanın yollarını bulacağına, rahata ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada karda donmak yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına yorulmaktadır.

Rüyada gölün donduğunu görmek kişinin başarısızlığa düşeceğine, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada dondurucuda et görmek istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına tabir olunur.

Rüyada insanların donduğunu görmek kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına rivayet eder.

Rüyada derin dondurucu görmek kazancın devamlı olacağına, işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments