Rüyada dondurma kesmek

Rüyada dondurma kesmek iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine, ticaretinin gelişeceğine, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, kendisi için faydalı şeyler yapacağına, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına ve iş hayatında çok daha fazla kazanç sağlayacak işler ile ilgileneceğine, zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine yorulur.

Rüyada dondurma kesmek gördüyseniz:

  • Yani siz dikkati çektikçe bazı kimseler işlerinizi baltalamaya çalışabilirler.

Rüyada dondurma kesmek sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine, yuva kuracağına yorulur.

Rüyada bademli dondurma yemek varolan sorunlarının sona ereceğine, malından ve parasından kaybedeceğine yorulur.

Rüyada dondurma sattığını görmek hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, doğruluğu bulacağına yorulur.

Rüyada tatlı dondurma yemek rüya sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada dondurma satmak çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada acı dondurma yemek kendisini bu doğrultuda eğiteceğine bu sayede de sevdiği bir işle uğraşarak para kazanmanın avantajlarını yaşayacağına, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine işaret eder.

Rüyada erimiş dondurma yemek sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine delalettir.

Rüyada vişneli dondurma görmek temiz saf bir adamla evlenebileceğine, şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments