Rüyada kayın babanın namaz kıldığını görmek

Rüyada kayın babanın namaz kıldığını görmek daima afiyette olacağına, kendisi için yeni bir yol çizeceğine, şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına, dolandırılacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına alamet eder.

Rüyada kayın babanın namaz kıldığını gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz bir kadın canınızı sıkabilir.

Rüyada kayın babanın namaz kıldığını görmek uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine ve bu duruma bağlantılı olarak yurt dışına çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kayın babanın elini öpmek mal ve mülk sahibi olmaya, huzurlu bir yaşam sürüleceğine tabir olunur.

Rüyada kayın babayla telefonda konuşmak tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına, başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına delalet eder.

Rüyada kayın babanın öldüğünü görmek büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına yorulur.

Rüyada kayın babasıyla kavga etmek endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kayın babanı görmek kırk yıllık hatırı bir kelime ile sileceğine, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kayın görmek kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kayın ve elti görmek cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, bir anda karamsarlığa kapılacak olan rüya sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments