Rüyada anne ve babanın birbirini aldattığını görmek

Rüyada anne ve babanın birbirini aldattığını görmek binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına, kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada anne ve babanın birbirini aldattığını gördüyseniz:

  • Geçmişte sizi işsiz bırakan ya da iş yapmıyor gibi gösteren askıda kalmış başlıkların üzerine gitmelisiniz.

Rüyada anne ve babanın birbirini aldattığını görmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birbirini ıslatmak bunun da geleceğine, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına delalet eder.

Rüyada birbirini öpmek maddi gücünün her geçen gün artacağına, kimseye el açmadan yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada birbirini yiyen balık görmek kendi içindeki gücü keşfedeceğine, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada birbirini kaybetmek maddi ve manevi olarak zarar edileceğine, şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada balıkların birbirini yediğini görmek gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, manevi rahatlamaya erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada birbirine sımsıkı sarılmak kısaysa da ömrün kısa süreceğine, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına delalettir.

Rüyada insanların birbirini öldürdüğünü görmek şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments