Rüyada dolmuşta oturmak

Rüyada dolmuşta oturmak bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına, dünya yaşantısında çok rahat edeceğine, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, daima önüne bakacağına, çok uzun zamandan beri hayal ettiği ve çok istediği şeylere en kısa zamanda kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada dolmuşta oturmak gördüyseniz:

  • Sakın reddetmeyin, çünkü orada tanıyacağınız insanları çok seveceksiniz.

Rüyada dolmuşta oturmak işlerin büyüyeceğine, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına işarettir.

Rüyada dolmuşa binmek ve inmek iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına, üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına inanılır.

Rüyada beyaz dolmuş görmek elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı dolmuşa binmek önemli ve ciddi işler yapacağına, iyi halini yitireceğine delalet eder.

Rüyada mavi dolmuşa binmek dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine alamet eder.

Rüyada dolmuşa binip inmek sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine alamet eder.

Rüyada dolmuşla seyahat etmek sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada dolmuşa bindiğini görmek bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine, yarınlarının dünlerini aratmayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments