Rüyada doktora görmek

Rüyada doktora görmek ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, takdir edileceğine, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına inanılır.

Rüyada doktora gördüyseniz:

  • Seyahatlerle ilgili karışıklıklar ya da kafa karışıklıkları da söz konusu olabilir.

Rüyada doktora aşık olmak kazalara ve kötülüklere yakın olacağına, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hamile olup doktora gitmek eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına tabir olunur.

Rüyada bayan doktora muayene olmak her zaman sevgi göreceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına alamet etmektedir.

Rüyada doktora diş temizletmek ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine alamet eder.

Rüyada doktora ilaç yazdırmak aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine inanılır.

Rüyada doktora soru sormak bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına alamet etmektedir.

Rüyada doktora yalvarmak zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine alamet eder.

Rüyada kadın doktora gitmek iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments