Rüyada doğum kadın görmek

Rüyada doğum kadın görmek hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, kötü biri ile karşılaşılacağı veya onunla bir işe girişileceğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, iyileşeceğine, ferahlayacağına, onların bir dediğini iki etmeyeceğine, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine, hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına yorulur.

Rüyada doğum kadın gördüyseniz:

  • Yeni kimselerle tanışabilirsiniz.

Rüyada kadın doğum doktorunu görmek işinden çıkarılacağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeni doğum yapmış kadın görmek yüklü miktarda para kazanacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kadını doğum yaparken görmek çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına delalet etmektedir.

Rüyada kadın doğumcu görmek yeni bir iş olanağı yakalamaya, onlardan medet umacağına inanılır.

Rüyada kadın doğum doktoruna muayene olmak rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada hamile bir kadının doğum yaptığını görmek iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına, kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına işaret eder.

Rüyada doğum eden kadın görmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına işaret eder.

Rüyada kadın doğum doktoru görmek bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına, hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments