Rüyada doğmamış bebeğini görmek

Rüyada doğmamış bebeğini görmek gözünü para hırsı bürüyeceğine, donatacağına, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada doğmamış bebeğini gördüyseniz:

  • İyimserliğinizi kontrol altında tutmanız her açıdan iyi olabilir.

Rüyada doğmamış bebeğinin öldüğünü görmek uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada doğmamış bebeğini görmek etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, kısmetinin açık olacağına ve şansının hayatı boyunca yaver gideceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının doğmamış bebeğini görmek dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına delalet eder.

Rüyada erkek bebek doğması görmek rahatının da yerine geleceğine, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına tabir olunur.

Rüyada doğmamış bebeğe isim koymak rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, hayır duaları alacağına, kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine işarettir.

Rüyada doğmamış kendi bebeğini görmek sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına, sıkıntısını paylaşarak çok kötü durumlara düşmesini engelleyeceğine yorulur.

Rüyada doğar doğmaz konuşan bebek görmek şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada doğmamış bebeğini emzirmek biraz dinleneceğine, kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments