Rüyada doğaüstü güçler görmek

Rüyada doğaüstü güçler görmek yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine, zararın telafi edileceğine, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına, güzel fırsatların ele geçirileceğine delalet eder.

Rüyada doğaüstü güçler gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, bir kadının çok hoşunuza gidebilecek olan sürprizi ile karşılaşabilirsiniz.

Rüyada doğaüstü güçler görmek eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada doğaüstü güçlere sahip olmak hanesine bolluk geleceğine, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına işaret eder.

Rüyada doğaüstü varlık görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini güçsüz hissetmek değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine yorulur.

Rüyada özel güç görmek malını ve canını emniyete alacağına, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini güçsüz görmek deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada olağanüstü güçleri olmak can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına inanılır.

Rüyada birini güçsüz görmek çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments