Rüyada doğal afetleri görmek

Rüyada doğal afetleri görmek geçim sıkıntısına düşeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, neşeli zamanların yaşanacağına, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, kazalara ve belalara yakın duracağına, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada doğal afetleri gördüyseniz:

  • Size blöf yapan, güç göstermek isteyen ya da kaba tavırları olan kişilerden uzak durmalısınız.

Rüyada doğal afetleri görmek etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine ve bu duruma yalnız başına göğüs germek zorunda kalacağına, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Rüyada doğal afetten kurtulmak insanlar tarafından daha çok sevileceğine, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına yorulur.

Rüyada sel afeti görmek mutsuz ve üzgün olacağına, sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada afetten kurtulmak daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına, iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada hortum afeti görmek iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların allah katında karşılığını bulacağına işaret eder.

Rüyada afetten kaçmak büyük kazançlar sağlanılacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine rivayet eder.

Rüyada doğal taş görmek nice noksanlık içinde olduğuna, birçok yeni bağlantı kurulacağına yorulur.

Rüyada doğal kaynak suyu görmek spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments