Rüyada dizlerine vurarak ağlamak

Rüyada dizlerine vurarak ağlamak işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına delalettir.

Rüyada dizlerine vurarak ağlamak gördüyseniz:

  • Birlikte vakit geçirdiğiniz kişileri etkileyebilirsiniz.

Rüyada diz çöküp ağlamak sosyal bir kişi olunmasından dolayı iş konusunda çok başarılı olunacağına, işinde başarılı olacağına işaret eder.

Rüyada dizlerine vurarak ağlamak saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, zarar etme riskini en aza indireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada diz kapağında yara görmek iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına, iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dizleri tutmamak zenginliğinin tükenmeyeceğine, gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına yorulur.

Rüyada dizlerinin üstünde yürümek bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada dizleri üstünde yürümek işlerin rayından çıkacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına alamet eder.

Rüyada dizlerinin ağrıdığını görmek rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, işlerin bozulacağına rivayet eder.

Rüyada dizleri ağrımak sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments