Rüyada dişlerini çekmek

Rüyada dişlerini çekmek çıkmaza düşeceğine, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, üzerinde kafa yoracağına, yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, ekmeğine haram sürmeyeceğine, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına işaret eder.

Rüyada dişlerini çekmek gördüyseniz:

  • Kişisel değişiklikler yapmamanız durumunda fazlasıyla cazip görünen bazı teklifler anlamını yitebilir veya geri çekilebilir.

Rüyada ağzından diş çekmek üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına yorulur.

Rüyada kırık diş çekmek evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine ve kafasında bazı soru işaretleri uyanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kök diş çekmek gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada diş kendi dişini çekmek hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına işaret eder.

Rüyada ön dişleri çekmek meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına yorulur.

Rüyada beyaz diş çekmek yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada ön diş çekmek gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada diş çekmek görmek zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments