Rüyada dişlerin yapıldığını görmek

Rüyada dişlerin yapıldığını görmek sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına, yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dişlerin yapıldığını gördüyseniz:

  • Belli imzalar atılabilir, anlaşmalar yapılabilir.

Rüyada yeni yapılmış diş görmek kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, dertlerinin sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada dişe dolgu yapıldığını görmek üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, düşman olduklarının anlaşılacağına yorulur.

Rüyada dişlerin yapıldığını görmek şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına rivayet eder.

Rüyada yapılmış diş görmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada dişlerinin yapıldığını görmek çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yapılan büyünün bozulduğunu görmek sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine delalet eder.

Rüyada baskın yapıldığını görmek çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine inanılır.

Rüyada yemek yapıldığını görmek ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments