Rüyada dişiyle uğraşmak

Rüyada dişiyle uğraşmak dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına tabir olunur.

Rüyada dişiyle uğraşmak gördüyseniz:

  • Sıkıntılarınızı dostlarınıza açmadığınız için kendinizi çaresiz durumda görebilirsiniz.

Rüyada dişiyle uğraşmak helal ekmek yeneceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına işarettir.

Rüyada tuvaletle uğraşmak iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezarla uğraşmak gözyaşlarının dineceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına alamet eder.

Rüyada kakayla uğraşmak ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, kendisi için yeni bir yol çizeceğine delalet eder.

Rüyada köpeklerle uğraşmak gidilen yolda engellerle karşılaşılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada etle uğraşmak fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine delalet eder.

Rüyada ateşle uğraşmak hayata karşı cesaretini kıracağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine delalet eder.

Rüyada inşaatla uğraşmak ün sahibi olacağına, çekilen zahmetin sona ereceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments