Rüyada inşaatla uğraşmak

Rüyada inşaatla uğraşmak zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine, zorlanacağına, sıkıntıya düşeceğine, sevap işleyeceğine, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, kısa süre içinde yalnız kalınacağına alamet eder.

Rüyada inşaatla uğraşmak gördüyseniz:

  • Daha mantıklı hareket etmenizde fayda var.

Rüyada inşaatla uğraşmak evlerindeki huzurun artacağına, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına işaret etmektedir.

Rüyada parayla uğraşmak üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına, ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına rivayet eder.

Rüyada saçlarıyla uğraşmak heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına yorulur.

Rüyada polisle uğraşmak yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine tabir olunur.

Rüyada farelerle uğraşmak sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına, bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan rüya sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına inanılır.

Rüyada maymunla uğraşmak beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balıkla uğraşmak yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada arıyla uğraşmak çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, ele geçecek haram mal ve paraya delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments