Rüyada dişi kırılmak

Rüyada dişi kırılmak kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder rüyada felaketten kaçmak büyük üzüntüler yaşanacağına, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına, işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına işaret etmektedir.

Rüyada dişi kırılmak gördüyseniz:

  • Biraz rahatlamaya ihtiyacınız var.

Rüyada çürük dişinin kırıldığını görmek şansın ve bahtının da açılacağına, büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına tabir olunur.

Rüyada üst arka dişinin kırıldığını görmek sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, üzücü haberler alacağına tabir olunur.

Rüyada dişin yarısının kırıldığını görmek maddi açıdan iyi bir işe girileceğine, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine işarettir.

Rüyada başkasının dişinin kırıldığını görmek sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin dişinin kırıldığını görmek inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine alamet etmektedir.

Rüyada dişinin kırılıp düştüğünü görmek aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, bu sayede kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ön dişin kırıldığını görmek onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına, dertlerden kurtulmaya inanılır.

Rüyada alt azı dişinin kırıldığını görmek ticaret ehli olacağına, yönetici makamına geleceğine, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments