Rüyada dış gebelik görmek

Rüyada dış gebelik görmek yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine, elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, onlardan hayırsızlık göreceğine, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada dış gebelik gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı veya sevgi temalı ilişkilerinizi ilgilendiren konular ön plana çıkıyor.

Rüyada dış gebe olduğunu görmek sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine tabir olunur.

Rüyada dış gebelik görmek hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına tabir olunur.

Rüyada gebe fare görmek yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına rivayet eder.

Rüyada gebe kadınlar görmek sevgi dolu haberler alınacağına, gösterilen sabrın tükeneceğine tabir olunur.

Rüyada gebelik testi almak kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine işarettir.

Rüyada gebelik kesesi görmek beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada ikiz gebe olduğunu görmek bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına inanılır.

Rüyada eczaneden gebelik testi almak uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments