Rüyada diş doktoru görmek

Rüyada diş doktoru görmek umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine, içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran rüya sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine, dua alacağına, ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine inanılır.

Rüyada diş doktoru gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz birşey engellenebilir.

Rüyada diş doktoruna gitmek kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, kazancının bereketleneceğine işarettir.

Rüyada diş doktoruna gittiğini görmek kolay kolay pes etmeyeceğine, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada diş doktoruna muayene olmak üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına inanılır.

Rüyada diş doktoru olmak akrabayla araya mesafe konulacağına, eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada diş doktoru görmek yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına işaret eder.

Rüyada diş doktoru olduğunu görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine alamet eder.

Rüyada diş doktor görmek mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına, sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada diş doktoruna diş çektirmek işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments